• Is uw ontruimingsplan op orde?

Ontruimingsplan volgens NEN NTA 8112

Bij brand in een gebouw ontstaat al snel een levensbedreigende situatie, vooral door de grote rook- en hitteontwikkeling.

Het ontruimingsplan richt zich daarbij specifiek op één activiteit: het in veiligheid brengen van mensen in een noodsituatie. In ons ontruimingsplan worden de taken en verantwoordelijkheden van de bedrijfshulpverleners, medewerkers en management nauwkeurig beschreven wat betreft de melding, de alarmering en onderlinge communicatie tijdens een calamiteit.

Het ontruimingsplan wordt door ons opgesteld volgens de richtlijn NEN NTA 8112 1 t/m 9 en is meestal onderdeel van het bedrijfsnoodplan. Het ontruimingsplan is uitneembaar en handig in gebruik voor de bedrijfshulpverleners en de brandweer. We maken voor u een kort en bondig plan. Advies is altijd vrijblijvend.

Bestaande plan actualiseren of nieuw plan
We kunnen het huidige plan voor u actualiseren of een nieuw plan voor u schrijven. Met onze jarenlange ervaring maken we een vertaalslag naar uw praktijksituatie en leveren maatwerk. Arbo Vitalus onderscheidt zich door haar professionaliteit, gunstige prijsstelling en een goede service. Vitalus is marktleider op dit gebied.

Heeft u belangstelling? We maken geheel vrijblijvend een offerte op maat.